επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ημερίδα για την ανάδειξη της Θήβας!!!


Η .. "ΑΝΑΔΕΙΚΤΙΚΗ" ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λέμε ότι αγαπάμε την πόλη μας, ότι πρέπει να την αναδείξουμε, ότι έχει μεγάλη ιστορία, ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης, ότι …

Σε αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, μια σπουδαία ημερίδα λαμβάνει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 11 το πρωί: 

«Αναδεικνύοντας τη Θήβα μέσω των μνημείων της»

Δήμος Θηβαίων και Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν πολύ-πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από αρχιτέκτονες, πολεοδόμους, πολιτικούς μηχανικούς και αρχαιολόγους. Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στις κ.κ. Alexandra Charami (Αλεξάνδρα Χαραμή) καιMaria Chateerah (Μαρία Τσατήρα) μιας και τις γνωρίζω προσωπικά και είμαι σίγουρος ότι θα ακούσουμε πράγματα που θα μας εντυπωσιάσουν.

Στόχος της ημερίδας αυτής είναι να μας ευαισθητοποιήσει και να μας ενημερώσει (επιστήμονες και πολίτες) για την αρμονική συμβίωση πόλης και μνημείων και την ανάδειξη των ελληνικών πόλεων που έχουν μνημεία. Θα παρουσιαστούν επιτυχημένα παραδείγματα ένταξης μνημείων και συνόλων σε υφιστάμενους αστικούς ιστούς στον Ελλαδικό χώρο.

Θα πάμε με μεγάλη μας χαρά.


Ηλίας Τραμπάκουλος
14-3-2018 
από fc

Δεν υπάρχουν σχόλια: