επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΝΕΟ Φροντιστήριο: 50 χρόνια αδιάλειπτης & επιτυχούς λειτουργίας!!!


Εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του Νέου φροντιστηρίου!!!

Ο Δντης του Ομίλου ΝΕΟ Φροντιστήριο, κ. Δημήτριος Ντάφος, η κ Μάϊρα Σκαλτσά-Κόλλια, ο Ιδρυτής του ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, Λεονταρίτης Δρ Νικόλαος Κόλλιας και ο Δικηγόρος και Πρόεδρος του "ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ" κ. Ευάγγελος Αυγουλάς.


Στην κατάμεστη αίθουσα του Γκολφ Γλυφάδας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του μεγαλύτερου φροντιστηριακού οργανισμού «ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ».  Το ΝΕΟ Φροντιστήριο συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια αδιάλειπτης & επιτυχούς λειτουργίας, αφού πρωτολειτούργησε το 1968 στο κέντρο της Αθήνας και από την έναρξη της λειτουργίας του αναδείχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή στο χώρο της Φροντιστηριακής εκπαίδευσης. Με την ευκαιρία αυτή,την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00πμ, 500 και πλέον πρόσωπα, από καθηγητές, γονείς και μαθητές, πλημμύρισαν τον Γκολφ Γλυφάδας, και ευχήθηκαν στο ΝΕΟ να τα εκατοστήσει.


Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία η κ. Μάιρα Κόλλια-Σκαλτσά, που αναφέρθηκε στο ιδρυτή του ΝΕΟ, Λεονταρίτη Δρ. Νικόλαο Κόλλια. 


Κατόπιν το λόγο πήρε ο ιδρυτής του Ομίλου Λεονταρίτης Δρ. Νικόλαος Κόλλιας, που θυμήθηκε στιγμές από την ίδρυση του φροντιστηρίου, μίλησε για την αξία της παιδείας, και τόνισε τον σημαντικό ρόλο των Φροντιστηρίων στην απόκτηση της γνώσης,  «…σκοπός της προσπάθειάς μας είναι να συνδυάζουμε την ιδανική εκπαιδευτική ατμόσφαιρα με την οικογενειακή θαλπωρή. Αναδεικνύοντας την ατομική αξία του μαθητή μας πετυχαίνουμε τον στόχο της μάθησης, ενώ παράλληλα δημιουργούμε τις ευνοϊκές ψυχολογικές συνθήκες για την αποδοτική προετοιμασία.»








Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Υπουργός κ. Γιάννης Πανούσης που μίλησε για θέματα παιδείας. Επίσης ο Διευθυντής του ομίλου κ. Δημήτριος Ντάφος μίλησε με θέμα «Η ανάπτυξη – δυναμική του Ομίλου». 




Επίσης χαιρετισμό απεύθυνε ο Καθηγητής ιατρικής κ. Βασίλειος Γολεμάτης, ο Καθηγητής του ΕΚΠΑ κ. Βασίλειος Καραπιστόλης, και ο Δικηγόρς και Πρόεδρος του «Οίκου του Ναύτου κ. Ευάγγελος Αυγουλάς, που εγκαινίασε και την πανελλαδική συνεργασία αλληλεγγύης με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του ομίλου με το: meallamatia.gr


Τέλος την πίτα έκοψε ο ιδρυτής του Ομίλου Δρ. Νικόλαος Κόλλιας μαζί με τα εγγόνια του, παιδιά του αείμνηστου και μονάκριβου γιού του, και αγαπητού σε όλους μας Μάκη… και τον Δντη του Ομίλου κ. Δημήτριο Ντάφο.

Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών που αρίστευσαν στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ το 2017



Ευχόμαστε στο ΝΕΟ Φροντιστήριο, να τα εκατοστήσει!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: