επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Πολλοί οι φιλέορτοι που τίμησαν τον Άγιο Φανούριο στο Χαρμάτι!!!

 Πολλοί οι φιλέορτοι που τίμησαν τον Άγιο Φανούριο στο Χαρμάτι!!! Κόσμος και από τα γύρω χωριά τόσο στον Εσπερινό όσο και την κυριώνυμο ημέρα, με φανουρόπιτες και άρτους ήρθαν ταπεινοί προσκυνητές στον Άγιο Φανούριο. Την γιορτή λάμπρυνε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ντασιώτης καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Κωσταντίνος Μαλέσης, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Τ.Σ. κ. Δημήτριο Ζαφείρη. Την κυριώνυμο ημέρα είχαμε την χαρά και την τιμή, να είναι κοντά


μας και ο Πατήρ Αριστομένης από την Ιερά Μητροπόλη Σύρου, που τόσο αγαπά το χωριό μας. Βέβαια όπως πάντα παρών και ο κτίτωρ του Ναού κ. Γεώργιος Χρήστου, με τον αδελφό του Σπύρο που είχε έρθει από την μακρινή Αυστραλία. Να προσθέσουμε ότι το εκκλησιαστικό συμβούλιο με τις γυναίκες του Π.Κ. είχαν τόσο πολύ φροντίσει την εκκλησία που τα πάντα έλαμπαν!!!!!
 Και του χρόνου ναμαστε καλά να τιμήσουμε τον Άγιο!!!!!!!!!!









 Βέβαια όπως πάντα παρών και ο κτίτωρ του Ναού κ. Γεώργιος Χρήστου, με τον αδελφό του Σπύρο που είχε έρθει από την μακρινή Αυστραλία. 




 Την γιορτή λάμπρυνε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ντασιώτης καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Κωσταντίνος Μαλέσης, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Τ.Σ. κ. Δημήτριο Ζαφείρη. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΕΡΜΗΣΣΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ:

https://ierosnaosprofhtouhliouleontariou.blogspot.gr/2017/08/blog-post_27.html

https://ierosnaosprofhtouhliouleontariou.blogspot.gr/2017/08/blog-post_53.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: