επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

"φλέγεται το Λεοντάρι", μόνο με αυτήν την φράση, μπορεί να περιγραφεί η μουσική εκδήλωση του Α.Σ.Λ.

Ο Μιχάλης Μαραγκάκης 
και οι ΜΟΡΦΕΣ, 
 διασκέδασαν μέχρι πρωίας με τα καταπληκτικά τους τραγούδια, τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του 
Α. Σ. Λεονταρίου. 
Κέφι, χορός, γλέντι, χαμόγελα...


Μόνο με την φράση "φλέγεται το Λεοντάρι", μπορεί να περιγραφεί η χθεσινή (25-8-2017) μουσική εκδήλωση του Α.Σ.Λεονταρίου, που έλαβε χώρα μπροστά από το μαγαζί της Τασίας του Μακρηγιώργη και του Μαγκάλα, στην πλατεία του Λεονταρίου. Μια εκδήλωση που μας ήρθε από τα παλιά, που ήταν γεμάτη παράδοση.  Όπως τα παλιά καλά χρόνια, που στο ίδιο σημείο, η Φιλιώ Πυργάκη, η"κουμπάρα" , γέμιζε το μαγαζί και γλένταγε τους Λεονταρίτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράδοση από μουσική, κέφι, χορό, γλέντι, κεράσματα, χαμόγελα, αγκαλιές, συναντήσεις με όλους τους Λεονταρίτες, από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία.


Το αεράκι του Λεονταρίου, δεν εμπόδισε να γεμίσει η πλατεία από κόσμο, με διάθεση να χορέψει και να γλεντήσει, αντίθετα έδινε τον τόνο, της χαράς και του κεφιού.


 Συνεχίστε για να απολαύσετε και άλλες φωτοστιγμές από την χθεσινή εκδήλωση...



Πολλά συγχαρητήρια στο Α. Σ. Λεονταρίου, τον Πρόεδρό του κ. Γεώργιο Βρακά, και όλο το Δ.Σ. του Α.Σ.Λ. όχι μόνο για την διοργάνωση αυτής της υπέροχης εκδήλωσης, αλλά και για την άριστη και άψογη διοργάνωση σε όλα. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχό μας κ. Γεώργιο Ντασιώτη, τόσο για την παρουσία του, όσο και για την αρωγή του στην επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς το ίδιο και για τον Αντιδήμαρχό μας κ. Κωνσταντίνο Μαλέση.






Οι ΜΟΡΦΕΣ, πραγματικά όμορφες ΜΟΡΦΕΣ,που μας γέμισαν κέφι και χαρά με τα τραγούδια τους...



....το γλέντι και η χαρά δεν σταματά και δεν χωρά πουθενά, έτσι κάποια στιγμή, μεταφέρθηκε και στο δρόμο....

Ο Μιχάλης Μαραγκάκης με τις μαντινάδες του και την λύρα του σκόρπισε, κέφι, χαρά, και χαμογέλα σε όλη την πλατεία και πέρα από αυτήν... είναι ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης!!!!!




Ο Λουκάς, σταθερή αξία του Α.Σ.Λ. ( ...οι διοικήσεις φεύγουνε μα ο Λουκάς μένει...), με τον προπονητή του Α.Σ.Λ. κ. Μπέκα, και τον πανευτυχή πρόεδρό του κ. Γεώργιο Βρακά!!!


Ο Άγγελος Τουρκοχωρίτης (ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΡΑΠ)από τα Βάγια με την πολυπληθή  παρέα του, τίμησε το χωριό μας, και θερμά τον ευχαριστούμε. Τα λουλούδια με τα οποία έρανε τον αγαπητό του Μιχάλη Μαραγκάκη, δεν είχαν τελειωμό... 



Η λουλουδού μας, με τον Φροσυνό, μέλος του ΔΣ του Α.Σ.Λ.  και αεικίνητο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, και την Παναγιούλα, που ευγενικά μας παραχώρησε για τις ανάγκες της εκδήλωσης το μαγαζί της, ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.









Και του χρόνου Πρόεδρε!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: