επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Επαναπατρίζεται μετά από 43 χρόνια ο αγνοούμενος, Αργύριος Σίννης από το Καπαρέλι

Μετά από 43 χρόνια γυρίζει στην πατρίδα του, το Καπαρέλι Βοιωτίας, ο έως πρόσφατα αγνοούμενος, 


Ανθυπασπιστής της ΕΛΔΥΚ, Αργύριος Σίννης. Μετά από ταυτοποίηση των οστών τους, έφτασαν στην Αθήνα την 26-5-2017, τα οστά 17 στρατιωτών της ΕΛΔΥΚ, από την μαρτυρική ΚΥΠΡΟ. 


Μέσα στους 17 επαναπατρισθέντες είναι και ο Ανθυπασπιστής της ΕΛΔΥΚ Αργύριος Σίννης, από το Καπαρέλι, αγνοούμενος, έως σήμερα, που τα λείψανά του τακτοποιήθηκαν με την μέθοδο του DNA. “Βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο στην περιοχή Κιόνελι, η οποία, μετά την τουρκική εισβολή βρίσκεται στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου. Ο τάφος εντοπίσθηκε από πληροφορία, την οποία έδωσε στην τουρκοκυπριακή πλευρά τουρκοκύπριος βοσκός (σ.σ: δια της δημοσιογράφου Σεφγκιούλ Ουλουτάκ, η οποία χρόνια τώρα καταβάλλει προσπάθειες για συλλογή στοιχείων και πληροφοριών προς διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων).  https://www.ekirikas.com  ”
Πρέπει να σημειώσουμε ότι αγνοούνταν από την 16-8-1974, ημέρα που χάθηκε και ο δικός μας ΄Ηρωας Λάμπρος Νικολάου. Επίσης στην τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Ήρωα Λάμπρου Νικολάου, παρευρίσκετο και ο αδελφός του. Σύμφωνα με πληροφορίες του  http://permisospress.blogspot.gr/2017/06/blog-post_88.html , τα λειψανά του θα τα υποδεχτεί η πατρώα γη του το Καπαρέλι, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, με όλες τις δέουσες τιμές.







Δεν υπάρχουν σχόλια: