επικαιροτητα

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!

ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!
ΑΓΡΙΛΙΑ…η θάλασσα στο πιάτο σας!!!Δίπλα στην παραλία Κορομίλι!!!

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
Δ.Δ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ

                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω της έντονης ανησυχίας των κατοίκων του Δημοτικού Διαμερίσματος Λεονταρίου περί της κατασκευής ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ στην περιοχή  ΧΑΡΜΑΤΙΟΥ καλούνται όλοι οι κάτοικοι σε λαϊκή συνέλευση την Παρασκευή 1η Ιουνίου και ώρα 8μμ στο δημόσιο χώρο πλησίον του καταστήματος της Τασίας Μακρή.Η συγκέντρωση θα γίνει παρουσία της Τοπικής και Δημοτικής αρχής.
Στη συγκέντρωση θα προσκληθεί και εκπρόσωπος της εν λόγω επιχείρησης.

 Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας
ΛΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ Δ.Δ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
 31 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 9:30μμ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΠΡΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΜΑΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ
ΛΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

εάλω η πόλις

29 Μαίου 1453, εάλω η πόλις
Κάθε 29 Μαίου, ο ελληνισμός πενθεί. Πενθεί τον χαμό της Πόλης, της Βασιλεύουσας, της Κωνσταντινούλης, της Ρωμιοσύνης. Στην Κωνσταντιπούλη όμως έμεινε και υπάρχει το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Εκεί στο Φανάρι κρατώντας άσβεστη την ελπίδα. Είναι η μητέρα εκκλησία μας. Ο Οικ. Πατριάρχης Αθηναγόρας στην ερώτηση τι κάνετε εδώ σήμερα, είχε πει:"...φυλάγομεν κόκαλα..", εννοώντας φυσικά ότι διαφυλάτουν μια παράδοση χρόνων, μια παράδοση που ήθελε "την συνύπαρξη, λαών και πολιτισμών, βασισμένη στην ελευθέρη βούληση, που ενέπνεε η ορθοδοξία",- Επίκαιρο το μήνυμά του, σήμερα από την χώρα μας λείπει η κουλτούρα των συνεργασιών- και πως Παναγιώτατε κλεισμένοι εδώ μέσα τα καταφέρνετε και είστε τόσο επίκαιροι; "...κοιτάμε τα καράβια που περνούν στον Βόσπορο, και αφουγκραζόμαστε τα μηνύματα που μας φέρνουν...".

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8ΜΜ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΡΜΑΤΙΟΥ. Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ
 ΛΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

2ος Ποδηλατικός Γύρος της Πόλης Της Αλιάρτου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
22-5-2012

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος της Πόλης Της Αλιάρτου, στις 20-5-2012,καθώς δεκάδες ποδηλάτες προσήλθαν και διένυσαν μια μεγάλη διαδρομή.
Ήταν εντυπωσιακή, όπως και πέρυσι (2011) άλλωστε  ,η προσέλευση πολλών παιδιών που συνοδευόταν από τους γονείς τους και όλοι μαζί συμμετείχαν.
Σε μία πόλη όπως η Αλίαρτος, που η μορφολογία της επιτρέπει την χρήση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης ,είναι επιτακτική ανάγκη η διάδοσή του και η καλλιέργεια αυτής της νοοτροπίας.
Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής για καθιέρωση του ποδηλατικού γύρου, ως θεσμού, την παραμονή του εορτασμού των πολιούχων Αγίων Κων/νου & Ελένης, κάτι που ο κόσμος έχει αποδεχτεί και στηρίζει.

  • Ραντεβού στον 3ο ποδηλατικό Γύρο της Αλιάρτου του χρόνου και
  • Σύντομα στον Ποδηλατικό Γύρο της Δ.Ε.Θεσπιών.






Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Γεώργιος Μουλκιώτης.
«Μήνυμα  Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας
για τις πανελλαδικές εξετάσεις»


Σήμερα ξεκινάει για όλους τους υποψηφίους η τελική μάχη στον αγώνα για εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας.
Συγχαίρω τους μαθητές για την προσπάθειά τους, τις οικογένειές τους για την στήριξη και συμπαράσταση και τους καθηγητές για την βοήθεια που προσέφεραν.
Η γνώση είναι η καλύτερη επένδυση και το ασφαλές εφόδιο για την ατομική και κοινωνική επιτυχία, αλλά και για την συγκροτημένη και ελεύθερη προσωπικότητά τους.
Εύχομαι να ανταμειφθούν οι προσπάθειες και οι κόποι των μαθητών. Σίγουρα τα αποτελέσματα θα γίνουν αφορμή για μια νέα αρχή και μια νέα πορεία.
«Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα».

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
18-5-2012

Ευχές  στους Διαγωνιζόμενους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 Αγαπητές μαθήτριες –Αγαπητοί  μαθητές

          Μια σημαντική διαδρομή στον στίβο της ζωής σας τελειώνει με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που τώρα αρχίζουν. Διαδρομή στην οποία γνωρίσατε, χαρές και απογοητεύσεις, φιλίες και συγκινήσεις αλλά και κούραση. Αυτή τη διαδρομή τη διανύσατε με αρωγούς τους γονείς σας αλλά και τους δασκάλους σας.
Ο αγώνας που δώσατε και φυσικά θα συνεχίσετε, ήταν δύσκολος, αλλά αναγκαίος  για την δική σας πρόοδο αλλά και για την προκοπή της πατρίδας που, τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται όλους μας.  Ο αγώνας αυτός όμως, είναι μια από τις πολλές μάχες που θα δώσει ο καθένας από σας στη ζωή του: είναι σημαντική  αλλά δεν είναι η μοναδική.

Σας εύχομαι καλή δύναμη στις εξετάσεις και καλή πορεία στη ζωή σας, επίσης να θυμάστε πάντα, τους ανθρώπους που σας στηρίζουν και να τους μιμείστε.

 
                                          Ο    Δήμαρχος Αλιάρτου
                                               Ντασιώτης Γεώργιος

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                                           
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ                                                                                                                                               
                                                                                                                                                                                                 ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2268350211-212-213                                                                                                                  

   ΘΕΜΑ: Ρύθμιση  ληξιπρόθεσμων οφειλών  
Ενημερώνουμε τους Δημότες   ότι  ρυθμίζονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές οι οποίες είναι  βεβαιωμένες στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Αλιάρτου σύμφωνα με τον ν. 4038/2012 (παράγραφος 8 του άρθρου 3 ) και τον  ν.4071/2012  και ισχύουν τα εξής:

1. Εφάπαξ πληρωμή  απαλλαγή κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%)  όλων των προσαυξήσεων.
2. Με πληρωμή από  δύο (2) έως δώδεκα (12) μηνιαίες δόσεις, απαλλαγή κατά ποσοστό ενενήντα τοις εκατό (90%) των προσαυξήσεων.
3. Με πληρωμή από  δεκατρείς (13) έως είκοσι τέσσερις (24) μηνιαίες δόσεις,  απαλλαγή κατά ποσοστό εβδομήντα πέντε   τοις εκατό (75%)  των προσαυξήσεων.
4. Με πληρωμή από είκοσι πέντε (25) έως τριάντα έξι (36) μηνιαίες δόσεις, απαλλαγή κατά ποσοστό εξήντα τοις εκατό (60%) των προσαυξήσεων.
5. Με πληρωμή από  τριάντα επτά (37) έως σαράντα οκτώ (48) μηνιαίες δόσεις,  απαλλαγή κατά ποσοστό σαράντα πέντε τοις εκατό (45%)  των προσαυξήσεων
6. Με πληρωμή από  σαράντα εννέα (49) έως εξήντα (60) μηνιαίες δόσεις,  απαλλαγή κατά ποσοστό είκοσι πέντε τοις εκατό (25%)  των προσαυξήσεων
Στις περιπτώσεις  4.5.6. οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν την αδυναμία τους για πληρωμή σε συντομότερο χρόνο και αναμένουμε νεότερες διευκρινιστικές εγκυκλίους.
 Η αίτηση του οφειλέτη για την υπαγωγή στη ρύθμιση πρέπει να κατατεθεί μέχρι και την 31η Μαΐου 2012 στην ταμειακή υπηρεσία του Δήμου.
 Η εφάπαξ εξόφληση ή η καταβολή της πρώτης δόσης γίνεται την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για υπαγωγή στη ρύθμιση. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη.
 Το συνολικό ποσό κάθε δόσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των εκατό (100) ευρώ.
 Στην παρούσα ρύθμιση υπάγονται όλες οι  οφειλές, που είναι βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για υπαγωγή στη ρύθμιση.

                                                                                                             Από τον Δήμο

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από την ΕΤ. ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

Σας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαϊου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου
Λεβαδέων (΄΄ΚΡΥΑ΄΄), στην ημερίδα με θέμα :

«Η κοινωνική και πολιτιστική χρεωκοπία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Ποιά Ελλάδα θέλουμε να αναδυθεί μέσα από την κρίση;»

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
10.30΄- 11.00΄ : ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ-ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ

Α΄ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ :

ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

_ Λαοκράτης Βάσσης, Φιλόλογος–Συγγραφέας: «Τα πολιτιστικά αίτια της μεταπολιτευτικής χρεωκοπίας»

-Γεώργιος Μέργος, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών : «Οικονομική
κρίση : Αίτια και διέξοδοι»

_ Αντώνης Μακρυδημήτρης – Καθηγητής Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας
Διοίκησης Πανεπιστημίου Αθηνών : «Πως θα αναστηλώσουμε το κράτος και την
κοινωνία διακόσια χρόνια μετα την επανάσταση του ‘21»

_ Λέανδρος Ρακιντζής Γεν. Επιθεωρητής Δημ. Διοίκησης, τ. Αρεοπαγίτης : «Διαφθορά και πελατειακό σύστημα στην Ελλάδα: έχουμε ανάγκη μια ανοικτή κοινωνία

_ Βασίλης Καραποστόλης, Καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας Πανεπιστημίου Αθηνών: «Ιδιοτέλεια και ανιδιοτέλεια στην Ελλάδα»

Β΄ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ :

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ Η ΒΟΙΩΤΙΑ) ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ;

_ Γεώργιος Ντασιώτης, Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιών : «Η τοπική αυτοδιοίκηση και η ανάδειξη των τοπικών πολιτισμών: παιδεία και λαϊκό πανεπιστήμιο»

_ Νικόλαος Παπαγγελής, Δήμαρχος Λεβαδέων Ο πολιτισμός και η ανάπτυξη σε
αγαστή συνεργασία: ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο για τη Βοιωτία και την Ελλάδα»

_ Χρίστος Λαδιάς-Χρίστος Γενιτσαρόπουλος, Λέκτωρ Τμ. Περιφερειακής Ανάπτυξης Διδάκτωρ Παν/μίου Στερεάς Ελλάδος : «Ένα νέο πρότυπο αειφόρου ανάπτυξης για
τη Βοιωτία : γεωργία, βιομηχανία, σεβασμός στο περιβάλλον»

ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                                                                    
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
13-5-201

Ανακοίνωση

Η αντιπυρική περίοδος στην χώρα μας προσδιορίστηκε από την 1η Μάίου μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2012 σύμφωνα σχετική Διάταξη του Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας.

  Κατόπιν τούτου

Υπενθυμίζεται στους ιδιοκτήτες νομείς και επικαρπωτές. των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους ότι έχουν υποχρέωση καθαρισμού τους. Σε αντίθετη περίπτωση επιβάλλονται οικονομικές και ποινικές κυρώσεις,( άρθρο 433 του Ποινικού Κώδικα).

 ΚΑΥΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ

Κατά την αντιπυρική περίοδο η καύση αγροτικών εκτάσεων, επιτρέπεται μόνο μετά από άδεια που εκδίδεται από την πυροσβεστική Υπηρεσία, λαμβάνοντας υπόψη τον προβλεπόμενο δείκτη επικινδυνότητας και την τήρηση των προβλεπομένων μέτρων που προκύπτουν από τις πυροσβεστικές διατάξεις.

Παρακαλούνται οι δημότες για την πιστή εφαρμογή των παραπάνω.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

Παπαθανασίου Αθανάσιος

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ των... Special Olympics

SPECIAL OLYMPICS PHOTO EXHIBITION RELAY
 
“Η δημιουργία μιας κοινωνίας δεν ορίζεται από αυτούς που αποκλείονται, αλλά από αυτούς που εντάσσονται”



Δεκαεννέα φωτογράφοι, Ένα θέμα: Special Olympics.



Αναζητώντας την ταυτότητα και τις αξίες ενός αθλητικού και κοινωνικού γεγονότος, 19 φωτογράφοι αποθανατίζουν στο φωτ...ογραφικό χαρτί τις στιγμές που τους σημάδεψαν από τους παγκόσμιους αγώνες των Special Olympics που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, 25 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 2011.



Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από 7 Μαΐου έως 20 Μαΐου 2012, ενώ το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά 18:00 έως 22:00 με ελεύθερη είσοδο.



Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 10 Μαΐου στις 19.00



Πληροφορίες στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) και τηλεφωνικά 210 3418579, Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00 – 14:00

 Αίθουσα: Εκθεσιακός Χώρος -1ος & 2ος όροφος



Υπό την αιγίδα των Special Olympics Hellas και Special Olympics International


Στην έκθεση έχει συμμετοχή και η Λεονταρίτισσα, πολλά υποσχόμενη -και- φωτογράφος, Μαρία Χ. Κόλλια. Η Μαρία με τις φωτογαρφίες της, έχει καταφέρει να αιχμαλωτίσει με τον φακό της, τα συναισθήματα των συμμετεχόντων στους αγώνες, τα οποία προσφέρει απλόχερα σε όσους από εμάς δεν παρακολουθήσαμε τους αγώνες. Μία έκθεση που αξίζει να επισκεφτούμε. Να ευχηθούμε σε όλα τα νέα παιδιά που αφιλοκερδώς φωτογράφισαν τους αγώνες, ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, και στην Μαρία πάντα επιτυχίες.



Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΠΡΟΠΟ-Λ. ΑΓΓΕΛΟΥ

ΛΟΥΚΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!
Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ.

Η ΑΙΘΟΥΣΑ
ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !!!




ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

Ή ΕΔΩ:  http://aliartos-city.blogspot.com/2012/05/blog-post_2154.html

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 6-5-2012 ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΘΗΒΩΝ

ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ :………....580

ΣΥΡΙΖΑ:…………………125
ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ:…………85
Ν.Δ.:………………………81
ΠΑΣΟΚ:………………….60
ΔΗΜ. ΣΥ.:………………..56
Κ.Κ.Ε.:……………………38
ΔΗΜ.ΑΡ.:………………...29
ΧΡ.ΑΥΓΗ:………………..43
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ:…………….12
ΛΑ.Ο.Σ.:…………………..4
ΔΡΑΣΗ:……………………1
ΔΙΑΦΟΡΑ:………………..46


Ευχαριστούμε την Ουρανία  Μελισσάρη για την μετάδοση των αποτελεσμάτων του χωριού μας, στο ΜΠΛΟΚ μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:  http://www.singularlogic.eu/ 


Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΕΓΚΑΙΝΙΑ στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ του Λ. Γ. ΑΓΓΕΛΟΥ

                  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Το Σάββατο 5 Μαίου 2012. και ώρα 7:45 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια στο ΝΕΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ του ΟΠΑΠ, του Λουκά Γ. Αγγέλου στο Λεοντάρι Θηβών. Σας περιμένουμε!!!



Το πρακτορείο στεγάζεται σε μια σύγχρονη αίθουσα, δίπλα στην πλατεία του χωριού, Λεονταρίου Θηβών και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πιο σύγχρονα πρακτορεία, σε όλη την επικράτεια. Ευχόμαστε να είναι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ &  ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ σε όλους!!!